Taijiquan en Qigong buitenlessen zomervakantie 2020

Tai Chi School Anahata organiseert in de zomervakantie buiten Taijiquan- en Qigonglessen, op dinsdagavond in Waalwijk, woensdagochtend in Dussen en op maandagmiddag en donderdagavond in Dongen. Aanmelden hoeft niet, maar mag wel.

De lessen zijn geschikt voor iedereen, voor mensen die interesse hebben in Taijiquan en/of Qigong of andere belangstellenden die het fijn vinden om in de natuur te bewegen. Neem gerust iemand mee.

Algemene informatie (alleen voor de les in Waalwijk):

Lestijd:   19.30 – 20.30 uur

Verzamelen:   19.15 – 19.30 uur in het park

Periode:   30 juni t/m 25 augustus

Kosten:   €6,00 per keer, contant te voldoen voor aanvang van de les

Meenemen:   Flesje water, geschikte schoenen voor buiten (blote voeten kan ook). Kleed je naar het weer.

Dinsdagavond in Waalwijk:

Locatie:   Wandelpark, ingang is aan de Burgemeester Moonenlaan (tegenover het Dr. Mollercollege)

Maandagmiddag en donderdagavond in Dongen:

Locatie:   Park Kanovijver (achter zwembad De Vennen, Oude Baan)

Woensdagochtend in Dussen:

Locatie: Anahata Welzijn, Baan 36

Vanwege de stopgezette lessen tijdens de coronacrisis worden de gemiste lessen deze zomer in de vakantie ingehaald. Vandaar dat de lessen in Dongen en Dussen het normale lesrooster volgen.

De natuur maakt ons stil, zorgt voor ontspanning en geeft je ruimte. Het bevordert de concentratie en geeft je energie en kracht.

Een natuurlijke omgeving en frisse lucht hebben een positieve werking op de mens, zowel psychisch als fysiek: het werkt rustgevend, stimuleert creativiteit, brengt mensen in beweging en dichter bij zichzelf.

Wie doet wel eens zijn ogen dicht om alleen te luisteren, te ruiken of te voelen? De natuur spreekt alle zintuigen aan; je hoort zichtende vogels, zoemende insecten, ruisende wind, je ruikt geurende dennen en voelt vochtige mossen en ruwe boomschors. De natuur scherpt je waarneming aan, deze wordt daardoor rijker.

De natuur oordeelt niet maar is gewoon zichzelf, waardoor mensen ook makkelijker zichzelf kunnen zijn.

‘NATUURLIJK!’ zeggen we als iets te vanzelfsprekend is om het er verder nog over te hebben. Zet de eerste stap, de natuur doet de rest.
‘Je gaat hier toch voor?’ ’NATUURLIJK!’