Cursussen worden in Dussen gegeven. Ook op locatie is mogelijk. Neem vrijblijvend contact op bij interesse of voor meer informatie.

In de agenda vind je de cursussen en workshops die zijn ingepland. Bij elke cursus staat praktische informatie en hoe je kunt aanmelden.

Wel interesse, maar de dag of tijd komt niet uit? Neem contact op dan kan de cursus of workshop opnieuw worden ingepland of Anahata Welzijn zet je op een wachtlijst en start een cursus bij voldoende aanmeldingen.

Meridiaankogels workshop

Meridiaankogels, ook bekend als gezondheidskogels of stressballen, kunnen een niet onbelangrijke bijdrage leveren in het streven naar lichamelijke en geestelijke gezondheid. Tijdens deze workshop leer je hoe je de kogels precies gebruikt en waar ze toe dienen.

Een andere kijk op voeding

Wanneer over goede voeding gesproken wordt, gaat het vaak over ‘het voedsel’ en niet over ‘de persoon’ die voeding nodig heeft. Voeding heeft invloed op ons gestel, onze dagelijkse energie en geestesgesteldheid. Leer hoe je in de basis je voeding in balans kunt brengen, afgestemd op jou.

Workshop Oceandrum maken

Een oceandrum is geen echte trommel, maar een platte ronde mand waar doek opgespannen wordt. In de mand worden zaden van verschillend formaat gedaan. Als je de drum beweegt, hoor je de klank van water, de oceaan. Een rustgevend geluid, uitstekend geschikt voor meditatie.