Feng Shui

Alles is energie! Mensen zijn, net als alle andere levende wezens en niet levende objecten, een samenballing van energie. Zij bevinden zich in een energieveld waardoor alles en iedereen met elkaar verbonden is.

Feng Shui is een millennia oude traditionele Chinese wijsheid waarmee je mens en omgeving energetisch met elkaar in balans kunt brengen. Om deze voor veel mensen onzichtbare energie te benoemen, te duiden en te verankeren maakt Feng Shui gebruik van de 5 elementen (water, hout, vuur, aarde, metaal) en 8 levensgebieden (carrière, liefde, gezondheid, rijkdom, welzijn, vrienden, creativiteit, zelfontwikkeling, erkenning).

Tijdens deze kennismaking met Feng Shui wordt zo veel mogelijk persoonlijk gewerkt. Elk huis is anders en elke persoon uniek. Je ontvangt een aanmeldingsformulier waarop je een keuze voor een levensgebied aangeeft en je geboortejaar noteert. En heel belangrijk! Je hebt een plattegrond van je huis nodig. Daar gaan we mee aan de slag.

De 1ste avond ontdek je waar de energie van het door jouw gekozen levensgebied zich in jouw huis bevind. Hoe je dit kunt verankeren en versterken.

De 2de avond ontdek je aan de hand van je geboortejaar jouw energiegetal. Het element dat daar bij hoort en in welke windrichting het door jouw gekozen levensgebied zich bevind. Hoe je daar elke dag en zelfs ’s nachts gebruik van kunt maken.

Zo ga je na deze twee avonden naar huis met kennis die direct toepasbaar is in jouw dagelijks leven.

Praktische informatie:

Cursusleiding: Els de Meijer

Cursusdag: momenteel niet ingepland
Datums:  (2 datums)
Tijd: 19.00-21.00/21.30 uur
Locatie: Floow, Engstraat 4, Heusden
Kosten: € 95,00 incl. koffie/thee en gepersonaliseerde hand-out

Aanmelden: graag voor (d.d. volgt) bij Els de Meijer   info@floow.nu   06-30136209
Neem contact op met Els voor meer informatie